rapsolie til stegning
Salt og peber
2-3 rødløg i både
4-500 g cherrytomater
3 fed hvidløg
2 dl tør hvidvin
1 ds. tomatpuré
2 tsk rørsukker
2 stilke estragon som finthakkes
Fremgangsmåde:
- Rens og tør kyllingen godt og parter den.
- Gnid med salt og peber og steg dem godt brune på en stor pande i rapsolie.
- Tag stykkerne op og læg dem i et ovnfast fad.
- Sørg for at panden er rigtig godt varm inden du smider løgbådene på. De skal steges rigtig godt.
- Når de har fået et par minuitter, skal hvidløg (hele fed) og tomater (hele) tilsættes og steges videre nogle minutter.
- Tilsæt hvidvin, tomatpuré og hvidløg og lad det boble et minuts tid. Slut med sukker, salt, peber og finthakket estragon.
- Hæld saucen over kyllingen, smid et par estragon-grene ovenpå og stil fadet i ovnen ved 190 grader i 40 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar