tirsdag den 26. oktober 2010

Hamburgere med yoghurtsalat og drueagurker



Ingredienser:

400 g hakket svinekød.
1 løg.
1 knspids karry.
4 burgerboller af en god kvalitet.
Drueagurker og/eller rødbedeskiver.
200 g hvidkål.
½ dl yoghurt naturel 10%.
Evt. 1 fed hvidløg.
1-2 spsk. hakket persille.

Fremgangsmåde:

Rør kødet sammen med finthakket løg, og form 4 store hamburgere, ca. 1 cm tykke. Kom dem på en varm grillpande, og sørg for at gennemstege dem godt, 3-4 min. på hver side.
Skær drueagurkerne/ rødbederne i tern.
Snit kålen meget fint.
Kom yoghurt, presset hvidløg, hakket persille og karry i en skål, og rør det sammen.
Vend den snittede kål ned i blandingen, og lad den trække mindst 20 min. Rist bollerne, og kom den grillede svineburger på bollen sammen med kålsalaten og tern af drueagurk/ rødbede.

Ingen kommentarer: